Diverse

Amazon a deschis un centru de dezvoltare și tehnologie la București și au fost create 650 locuri de muncă. În comunicat se specifică: 650 de locuri de muncă permanente

Ce urmează a fi dezvoltat la București?

  • construirea limbajului din spatele Alexa;
  • tehnologiile cheie ce formează fundația AWS (Amazon Web Services).

Ce cuprinde noul sediu al Amazon?

  • centru de inginerie și testare a produselor și soluțiilor lingvistice din spatele Alexa.

Ce specialiști caută Amazon?

  • ingineri;
  • specialiști în lingvistică;
  • manageri de proiect;
  • manageri de echipă.

Declarații oficiale:

Suntem foarte fericiți să inaugurăm noul nostru sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie în București. Noul sediu Amazon este o clădire modernă de birouri cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați unde echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții. Investițiile în România continuă și așteptăm cu nerăbdare să atragem la București cele mai sclipitoare minți din întreaga țară, cât și din străinătate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director Amazon România.

Felicit reprezentanții companiei pentru această inițiativă și sunt încântat de faptul că Amazon creează încă 650 de locuri de muncă înalt calificate la București. România se mândrește cu specialiștii IT talentați din București, în special în domeniile cercetării și dezvoltării tehnologiei, iar noua investiție reconfirmă faptul că există oportunități pentru companiile de tehnologie inovatoare în capitală , a declarat Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite în România.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.