Atunci când a fost adusă pe piaţă Dell Streak venea cu Android 1.6. Marea majoritate se gândeau măcar la Android 2.1 dar uite că acum face saltul direct la FroYo. De la 1 decembrie şi tablet pc-urile din România primesc acest software nou.
Are 150 Mb şi durează aproximativ 30 de minute până când se downloadează corect. Eu mor de somn aşa că vă las cu o imagine via twitter.
Mă bucur foarte mult că această trecere s-a făcut când tablet pc-ul Dell Streak era la mine pentru o prezentare pe blog. Este şi primul Android 2.2 pe care îl butonez şi curiozitatea este înzecită.
Îmi place că la Dell nu este nevoie de instalarea unui soft – precum Kies la Samsung – şi totul se produce online. Am ajuns la 97% :).
Cei de la Dell poate ştiau că este ziua naţională şi s-au gândit să facă şi ei o mică surpriză celor care au “investit” economiile în smartbletul lor.
Update: Uitasem şi Galaxy Tab are tot FroYo dar decât câteva minute m-am jucat cu ea. 
Update 2: Nu credeam că printr-un simplu update un smartphone sau tablet pc cum vrei să îi spuneţi se schimbă atât de mult în BINE.
Update 3: Scuze pentru calitatea video. Am filmat pe la 1 – 2 de dimineaţa şi oricum ideea era să vă arăt Android 1.6, update-ul la FroYo l-ar face şi un copil de şase ani. În următorul video veţi observa Android 2.2 şi noile iconuri, cum se descurcă în browsing. Update 4: Acum puteţi observa noutăţile Android 2.2, noul browser. Este un salt mare de la anticul 1.6. Seamănă cu Eclair pe care l-am “studiat” pe Galaxy S. Clipul este în procesare şi va avea un fundal muzical. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.