Smartphone

via

Sunt foarte multe zvonuri legate de sosirea 2.3 Gingerbread pe LG Optimus 2X. Inițial am citit că fratele din SUA – T-Mobile G2x a primit 2.3 Gingerbread, dar se pare că era o versiune de teste – avea peste 170 de MB – și nu cea oficială. Bănuiesc că nu mai este mult până cele primul telefon dual-core din lume potrivit celor de la Cartea Recordurilor va primi un update îndelung așteptat de cei care l-au achiziționat.

Motorola Atrix a primit Android 2.3 Gingerbread în mod oficial. Găsiți ambele telefoane în oferta magazinelor online din .ro:

Motorola Atrix – 2.085 lei;

LG Optimus 2X – 1.643 lei.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.