Android

Unul dintre avantajele de a deține un telefon în genul Nexus S sau Nexus One este dat de faptul că mereu vei avea la îndemână cele mai noi versiuni de soft ale Android. În luna mai era așteptat Android 2.4 Ice Cream, dar ultimele informații via twitter vorbesc de 2.3.4 ce va aduce suport pentru apelurile video direct din gmail – vorbim de varianta mobilă.

Eu cred că este vorba despre un update minor ce va ajunge pe Nexus S în următoarele zile și 2.4 va fi lansat la conferința Google organizată în luna mai. Să nu uităm că HTC ChaCha apare prin unele pliante din România cu mențiunea În curând la operatorul Vodafone și se cunoaște că acest smartphone rulează Android 2.4 Ice Cream.

via

Sursă imagine.

Categorii: android
Tag-uri: Android 2.3.4

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.