Smartphone

HTC One X a primit Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și Sense UI 4.1. Am citit multe opinii pozitive legate de acest update. Spre exemplu se spune că acum Samsung Galaxy S III ar fi depășit în testele de benchmark. Transpus în utilizarea zilnică ar însemna un spor consistent de performanță.

Acum se așteaptă portarea lui Android 4.1 Jelly Bean care cu siguranță va sosi în următoarele luni pe vârful de gamă al companiei taiwaneze. Un feedback negativ a fost primit când s-a declarat că HTC Desire HD nu mai primește 4.0 ICS și se va mulțumi cu 2.3 Gingerbread în contextul în care un smartphone – HTC Desire C – cu hardware mai slab rulează 4.0 ICS din fabrică.

Într-o postare pe facebook, HTC a afirmat că modele precum HTC Desire S, HTC Rhyme vor primi 4.0 ICS până la sfârșitul lui august 2012. Revenim cu mai multe detalii din momentul în care update-ul se va face. Bănuiesc că va sosi via OTA – Over the air și trebuie doar să aveți suficientă energie în acumulatorul smartphone-ului. Să vedem dacă HTC se va ține de cuvânt sau îl vor amâna, din nou.

Sursa: TechCrunch.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.