Smartphone

Samsung Galaxy S II abia ce a început să primească Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și uite că la Samsung Galaxy Nexus a început să sosească așteptatul 4.1 Jelly Bean. Google promisese acest update la mijlocul lui iulie 2012, dar uite că s-au grăbit cu câteva zile și au început să livreze update-ul către cea mai nouă variantă Android.

Primul care primește 4.1 Jelly Bean este Galaxy Nexus în varianta GSM și notificare de trecere la 4.1 ar trebui să apară treptat în următoarele zile. Chiar și cei care au primit Galaxy Nexus la Google I/O cu 4.1 vor primi update-ul și asta pentru că sunt unele noutăți față de versiunea developer.

Nexus S, Motorola Xoom și Galaxy Nexus CDMA vor primi 4.1 în câteva zile. Să vedem cât de repede se va mișca și Vodafone cu Galaxy Nexus-urile sale. Abia ce în urmă cu câteva zile a adus 4.0.4 pe modelele achiziționate de la operatorul roșu.

Mai multe detalii legate de Samsung Galaxy Nexus:

Smartphone
Date tehnice
Samsung Galaxy Nexus
Ecran SuperAMOLED de 4.65 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli
Procesor Dual-core TI OMPA 4460 la 1.2 GHz
Memorie 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare
GPU PowerVR SGX540
Sistem de operare Android 4.0 ICS
Conectivitate 3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video 5 Megapixeli și filmează la 1080p, cameră frontală de 1.3 Megapixeli
Baterie 1.750 mAh
Greutate 135 gr.
Grosime 8.9 mm

Preț Samsung Galaxy Nexus –1.699 lei.

Sursa

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.