Android

Potrivit blogului Android And Me, Google va găzdui un eveniment împreună cu LG luna viitoare, eveniment la care va dezvălui o nouă versiune de Android. Se pare că LG va profita de această oportunitate pentru a prezenta terminalul Optimus G Nexus, dispozitiv care este se bazează pe Optimus G dar care va rula cu Android 4.2.

LG a prezentat Optimus G luna trecută. Smartphone-ul are specificații foarte bune: display WXGA de 4.7 inch, cameră principală de 13 mp, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4, 2GB de RAM, 32GB spațiu de stocare.

La începutul săptămânii, Google a declarat că Android 2.3 (Gingerbread), lansat în decembrie 2010, este încă cea mai utilizată versiune de Android, cu un procentaj de 55.5%, Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) – 23.7%, pe când Android 4.1 (Jelly Bean) este folosit doar de 1.8% din utilizatori.

Așteptăm să auzim mai multe despre noua versiune de Android.

Categorii: androidarhiva-os
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.