Software

Aseară a fost anunțat Android 4.3 Jelly Bean, un update minor față de 4.2 Jelly Bean cu puține noutăți și mai degrabă cu optimizări pentru spor de performanță. Google Nexus 4, Nexus 7 și Nexus 10 vor primi Android 4.3 Jelly Bean via OTA / Over-the-Air.

De astăzi cei care dețin unul dintre cele trei device-uri cu Android nativ vor putea să-l instaleze. Veți avea o notificare în acest sens și nu ar strica să faceți verificare manuală. În viitorul apropiat și HTC One & Samsung GALAXY S4 în edițiile Google vor face upgrade la  4.3 Jelly Bean. Nu este fixată și data. Presupun că nu va dura mai mult de câteva zile.

Să nu uit a aminiti de Samsung GALAXY Nexus. Și el va face pasul către 4.3 Jelly Bean alături de Nexus 4, Nexus 7 și Nexus 10. Pentru cei care aveți telefoane din afara programului Nexus / ediție Google va trebui să așteptați o mișcare din partea producătorului hardware, mișcare care de multe ori se lasă așteptată luni bune sau nu mai vine vreodată.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.