Software

Google pregătește Android 4.4.3 KitKat. Din primele informații ajunse pe blogurile și site-urile de specialitate nu ar fi vorba de o revoluție la nivel de interfață grafică. Mai degrabă la Android 4.4.3 vorbim de îmbunătățiri pe partea de performanță și bug-uri rezolvate de către echipa din spatele sistemului de operare mobil.

Android-4.4.3-KitKat

Problemele rezolvate de către Android 4.4.3 KitKat:

– focusul camerei și modul HDR pentru aplicația senzorului foto & video (în special pentru LG Nexus 5);

– pierderea conexiunii de date într-un mod neașteptat;

– au rezolvat problema restartărilor făcute aleatoriu;

– Wi-Fi-ul se conectează automat la rețelele prestabilite fără să mai apară disfuncționalități;

– LED-urile de notificare afișează toate apelurile ratate;

– bug-ul cu subtitrările.

Mai multe detalii la sursă. Presupun că Android 4.4.3 urmează a fi lansat în viitorul apropiat, în prima fază pe telefoanele și tabletele din gama Nexus, iar în a doua faza pe telefoanele din edițiile GPE. Urmează a mai trece câteva luni până când 4.4.3 trece și pe telefoanele Android clasice, cu ghilimelele de rigoare.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.