Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy Note 3 SM-N9005 Software

Cei de la Samsung sunt pe val în ultima vreme când vine vorba de actualizări. Pe data de 8 Ianuarie, 2015, îți prezentam o versiune oficială de Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy Note 3, varianta cu procesor Exynos. Și iată că acum vorbim despre același update, dar pentru varianta Snapdragon.

Această versiune folosește ca bază Android 5.0 Lollipop și este disponibilă în mai multe variante pentru diferite țări și operatori de telefonie mobilă. Toate acestea le poți găsi făcând click aici. Personal îți recomand varianta pentru Polonia (link direct), celelalte probabil includ aplicații preinstalate de operatorii de telefonie mobilă pentru care acestea au fost făcute.

ATENȚIE! Acest sistem este pentru varianta de Samsung Galaxy Note 3 cu chipset Qualcomm Snapdragon 800! Nu încerca să-l instalezi pe varianta cu chipset Exynos! Pentru Exynos găsești linkul la începutul articolului.

Instrucțiuni detaliate generale despre cum poți instala un sistem de operare oficial pe un device Samsung găsești aici. Acestea se aplică și lui Galaxy Note 3.

Dacă întâmpini probleme sau nu ești sigur de vreun aspect legat de acest articol, te rog să folosești secțiunea de comentarii.