Android 6.0 Marshmallow Developer Preview 3 Software

După ce am aflat numărul și numele oficial pentru următoare versiune Android, și anume 6.0 Marshmallow (detalii), cei de la Google au făcut publică și a 3-a versiune Developer Preview.

Acest build poartă numărul MPA44I și este de fapt a doua versiune Developer Preview 3. Prima purta numărul MPA44G însă a fost actualizată rapid de către Google. Probabil aceasta prezenta ceva probleme mai mari decât cele la care ne așteptăm în mod normal de la o versiune preview.

Android 6.0 Developer Preview 3 vine alături de noul SDK (Software Development Kit) pentru Android 6.0 ce conține toate API-urile disponibile pentru acesta. Astfel, dacă ești un dezoltator de aplicații Android, vei putea profita de toate bunătățile ce vor fi disponibile în următoare versiune a sistemului de operare oferit de Google.

Android 6.0 Marshmallow Developer Preview 3

Mai multe detalii despre acest build și despre programul Android Developer Preview poți găsi pe pagina dedicată ce poate fi accesată la adresa developer.android.com/preview.

Ca și versiunile anterioare, Developer Preview 3 este disponibil pentru Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 și Nexus Player. Pașii necesari instalării îi poți găsi făcând click aici. Acest build este disponibil și sub formă de actualizare OTA dacă folosești deja versiunea Developer Preview 2.

Dacă te decizi să instalezi acest preview te rugăm să împărtășești cu noi părerile tale folosind secțiunea de comentarii.