Software

Xiaomi a început a oferi mai multe detalii legate de update-ul software la Android 6.0 Marshmallow pentru Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi Note și Xiaomi Mi 3. 

Unul dintre oficialii companiei a postat pe Weibo și o captură de ecran ( Weibo – Twitter-ul chinezesc). În primul rând, vorbim de un update aflat în stadiu beta și de aici posibilitatea de a da și de multe bug-uri, ar avea în jur de 518 MB, iar la nivel de interfața grafică nu ar aduce cine știe ce schimbare, păstrându-se iterația MIUI 7.0.

Cel mai probabil, Xiaomi aduce update-ul beta la Android 6.0 Marshmallow în zilele următoare sau cel târziu în ianuarie 2016, iar versiunea finală și stabilă în prima parte a lui 2016.

Cred că este o veste bună pentru cei ce și-au achiziționat unul dintre telefoanele menționate, Xiaomi Mi 3 știu că s-a bucurat de mult succes și pe meleagurile autohtone, mai ales când QM îl lista la 999 lei.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.