Software

Xiaomi a început a oferi mai multe detalii legate de update-ul software la Android 6.0 Marshmallow pentru Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi Note și Xiaomi Mi 3. 

Unul dintre oficialii companiei a postat pe Weibo și o captură de ecran ( Weibo – Twitter-ul chinezesc). În primul rând, vorbim de un update aflat în stadiu beta și de aici posibilitatea de a da și de multe bug-uri, ar avea în jur de 518 MB, iar la nivel de interfața grafică nu ar aduce cine știe ce schimbare, păstrându-se iterația MIUI 7.0.

Cel mai probabil, Xiaomi aduce update-ul beta la Android 6.0 Marshmallow în zilele următoare sau cel târziu în ianuarie 2016, iar versiunea finală și stabilă în prima parte a lui 2016.

Cred că este o veste bună pentru cei ce și-au achiziționat unul dintre telefoanele menționate, Xiaomi Mi 3 știu că s-a bucurat de mult succes și pe meleagurile autohtone, mai ales când QM îl lista la 999 lei.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: android

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.