Software

Xiaomi pregătește lansarea update-ului spre Android 7.1.1 Nougat pentru phabletul Redmi Note 3 PRO. O lansare cât mai rapidă ar fi o veste excelentă, mai ales că vorbim de un smartphone ce s-a bucurat de succes considerabil și în țara noastră. 

Ultima dovadă că se pregătește Android 7.1.1 Nougat pe Xiaomi Redmi Note 3 PRO a sosit din baza de date a GFXbench.

Nu se cunosc mai multe detalii, dar bănuiesc că în maxim 2 – 3 luni o să avem 7.1 Nougat sub formă de update software pe acest terminal. Redmi Note 3 PRO a pornit cu MIUI bazat pe 5.1 Lollipop, a primit 6.0 Marshmallow, iar în viitor face pasul spre 7.0 Nougat.

Are un hardware excelent pentru prețul său: Qualcomm Snapdragon 650 – procesor de tip hexa-core cu 2 x ARM Cortex-A72 la 1.8 GHz și 4 x ARM Cortex-A53 la 1.4 GHz, Adreno 510 GPU, 2 sau 3 GB memorie RAM etc. Toate detaliile le găsiți în materialul de tip review.

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.