Software

O veste bună pentru cei interesați să testeze Android L. Pe lângă Google Nexus 7 ediția 2013 și LG Nexus 5 a fost adus codul sursă pentru Android L și pe telefoanele și tabletele mai vechi din gama Nexus.

Lista este formată din tableta Google Nexus 7 în ediția pe 2012 în versiunile Wi-Fi și Wi-Fi + 3G, Google Nexus 10 și LG Nexus 4. Mă aștept ca Android L să ajungă și în versiunea finală pe aceste telefoane și tablete. Știți că Android L a reprezentat elementul central în cadrul Google I/O 2014.

Trebuie să specific că vorbim de Android în stadiul de developer preview și s-ar putea să apară tot felul de probleme în această etapă, bug-uri și funcționare defectuoasă. Pe de altă parte, Android L este într-un stadiu avansat de dezvoltare și unele elemente ar putea fi schimbate până la debutul oficial așteptat pentru toamna lui 2014.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.