Software

O veste bună pentru cei interesați să testeze Android L. Pe lângă Google Nexus 7 ediția 2013 și LG Nexus 5 a fost adus codul sursă pentru Android L și pe telefoanele și tabletele mai vechi din gama Nexus.

Lista este formată din tableta Google Nexus 7 în ediția pe 2012 în versiunile Wi-Fi și Wi-Fi + 3G, Google Nexus 10 și LG Nexus 4. Mă aștept ca Android L să ajungă și în versiunea finală pe aceste telefoane și tablete. Știți că Android L a reprezentat elementul central în cadrul Google I/O 2014.

Trebuie să specific că vorbim de Android în stadiul de developer preview și s-ar putea să apară tot felul de probleme în această etapă, bug-uri și funcționare defectuoasă. Pe de altă parte, Android L este într-un stadiu avansat de dezvoltare și unele elemente ar putea fi schimbate până la debutul oficial așteptat pentru toamna lui 2014.

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.