Software

Nu găsesc termenul corect în limba română pentru factory image, dar ideea este că Google a început a oferi Android L în versiunea Developer Preview pentru cei interesați de cel mai nou software Android.

Trebuie doar să folosește folosiți  LG Nexus 5 sau tableta ASUS Nexus 7 în ediția 2013 / varianta Wi-Fi. Descarci datele de pe developer.android.com și treci prin procesul de instalare. Există o singură condiție. Smartphone-ul sau tabletă trebuiesc a fi rootate pentru ca operația să meargă până la capăt fără probleme.

Nu folosesc un LG Nexus 5 și nici ASUS Nexus 7 așa că nu am testat software-ul pe care treptat îl vom vedea lansat pe gama Nexus, viitoarea gamă Android Silver, dar și pe alte telefoane de top. Deja sunt companii care au promis update rapid.

Victoria Giorgiana este printre cei care au testat Android L. De la ea sunt și imaginile din galeria de mai jos. Îi mulțumesc pentru disponibilitate.

Sursa: Developer.android.com

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.