Android Lollipop 5.0.1 pentru Samsung Galaxy S4 I9506 LTE Software

Se pare că la intervale de o săptămână – două Samsung actualizează un device la Android Lollipop, lucru care nu poate decât sa ne bucure. Poate în sfârșit și-au dat seama că secretul susținătorilor loiali constă în oferirea unui suport mai mare de 6-12 luni, cum procedau până acum pentru majoritatea deviceurilor lor.

Știu că acest lucru ar trebui să fie ceva normal, dar eu sunt de părere că ar trebui să-i lăudăm – poate li se ridică la cap și vor continua așa. Nu de alta, dar cei de la Samsung Polonia au anunțat în urmă cu două zile pe contul lor de Twitter că până și Galaxy Note 2 va primi update la Lollipop. Bravo Samsung!

Android Lollipop 5.0.1 pentru Samsung Galaxy S4 I9506 LTE

Dar să revenim la ale noastre. În urmă cu aproximativ o săptămână cei de la Sammobile au publicat în secțiunea lor de download primul firmware bazat pe Android Lollipop 5.0.1 pentru Samsung Galaxy S4 I9506. Buildul poartă numărul I9506XXUDOA6 și până în ziua redactării acestui articol, numărul versiunilor ce au ca bază acest build a crescut la 6.

Android Lollipop 5.0.1 pentru Samsung Galaxy S4 I9506 LTE

Pentru cei ce au această variantă de Galaxy S4, vă recomand să descărcați varianta pentru țările nordice, marcată și cu suport pentru Kies. Toate variantele le poți găsi făcând click aici. Instrucțiuni de instalare detaliate găsești aici. Din câte am observat, această versiune este compusă dintr-un singur fișier .tar.md5 ce va trebui selectat în Odin ca AP.

ATENȚIE! Această versiune este doar pentru varianta GT-I9506 a Galaxy S4, și anume varianta cu LTE-A și chipset Snapdragon 800! Nu încerca să o instalezi pe altă variantă, este posibil să îți blochezi (brickuiești) telefonul!

Membrii XDA ce l-au testat au raportat numai rezultate bune și îmbunătățiri în utilizare față de Android KitKat.

Feedback și întrebări în secțiunea de comentarii.