Android

Imagineaza-ti ca esti intr-o masina puternica, alaturi de o persoana draga si apesi pedala de acceleratie intens pe o autostrada mare si libera si….BUM! Dai cu capul de marginea patului si te trezesti in sunetul enervant al alarmei. Daca vrei sa te trezesti mult mai usor si placut, ai nevoie de un dispozitiv echipat cu Android si aplicatia inteligenta Sleep as an Droid.

Aceasta aplicatie foloseste sunete linistitoare (accesand “menu>install ringtones” – multumim Ioan Balausanu) pentru a te trezi, ce cresc in intensitate progresiv. Insa nu acesta este punctul forte al acestei aplicatii, ci acela ca aplicatia este in stare sa analizeze miscarile si sa-ti simta ciclurile de somn. De asemenea pastreaza un jurnal de somn, pentru a putea verifica timpul petrecut in odihna.

In functie de aceste date pe care le colectioneaza, aplicatia analizeaza si sugereaza momentul proprice pentru trezire, intr-un interval orar ales de tine. Poate nu functioneaza pentru toata lumea, insa daca te incanta ideea, poti incerca pentru 14 zile aceasta aplicatie gratuit, urmand ca apoi sa platesti o suma modesta de 1.34$ pentru versiunea completa.

Noapte buna! :)