Software

Google și-a prezentat rezultatele financiare pentru Q2 2013. Cu această ocazie au scos în evidență și creșterea Android & Chrome. Trendul ascendent a fost înregistrat pe linie pentru Android, Google Play și Chrome.

a. Activările Android au depășit pragul a 1.5 milioane unități pe zi. Aici se referă la telefoanele, tablete și alte device-uri cu Android ce sunt pornite pentru prima dată. Asta arată cât de mare a ajuns Android și cât de puternică este creșterea. Sunt peste 900 de milioane de produse cu Android la nivel global. Milestone-ul de 1 miliard se situează în apropiere.

b. Aplicațiile din Google Play au trecut de 50 de miliarde descărcări. În septembrie 2012 au atins pragul a 25 miliarde downloads și au avut nevoie de mai puțin de 1 an ca să mai adauge alte 25 miliarde.

c. Browserul Google Chrome se laudă cu peste 750 de milioane de utilizatori. Au ajuns aici în doar patru ani de zile. Chrome pot spune că a devenit o adevărată unealtă de lucru și petrec mai mult timp cu browserul deschis decât în orice altă activitate desfășurată pe PC.

Sursa: BGR.com

Categorii: androidgoogle

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.