Android TV pe Philips Televizoare

La IFA Global Press Conference din Malta, divizia de televizoare Philips, TP Vision, a anunțat că 8 din 10 televizoare din gama 2015 vor rula sistemul de operare Android TV.

Ceea ce este mai interesant este faptul că nu numai vârfurile de gamă, ca de exemplu cele cu tehnologie Ambilight, vor beneficia de avantajele oferite de Android TV, ci și multe dintre modelele mai ieftine. Vor fi disponibile nu mai puțin de 38 de televizoare Philips ce rulează sistemul de operare de la Google și toate vor fi prezentate în prima jumătate a acestui an. Cum suntem aproape în luna mai, asta înseamnă că în mai puțin de 2 luni vom putea cumpăra aproape 40 de Smart TV-uri Philips cu Android TV.

Mai mult, printr-un parteneriat cu EA și Gameloft, utilizatorii anumitor modele de televizoare Philips vor putea accesa peste 200 de jocuri în cloud, dar și unele titluri ce pot fi descărcate direct pe Smart TV.

EA Gameloft pe TV Philips

Sursa: AndroidCentral.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.