Apple

Surse din cadrul Apple spun că angajaţii Apple Store au început traininguri de instruire pentru iOS 5 şi iCloud. Acestea vor fi realizabile printr-o nouă secţiune în cadrul aplicaţiei interne recent lansată Retail Me.

Astfel, pe lângă anunţatul iOS 5, angajaţii AppStore au început să primească informaţii detailate cu privire la serviciul iCloud, programat a fi lansat odată cu iOS 5 din cauza faptului că va fi integrat complet în sistemul de operare al generaţiile următoare de iPhone, iPad, iPod Touch şi Apple TV.

Deci, cel mai probabil, nu vom mai avea de aşteptat până la mijlocul sau sfârşitul lui Octombrie pentru lansarea cea mare (cam la acea dată se zvonea că vor fi lansate toate – iOS 5 şi iCloud alături de noul iPhone), deoarece, în general, Apple Store începe training-urile cu 2-3 săptămâni înainte de lansarea noilor software. Oricum ar fi, the time is thicking. Tic-Tac, Tic-Tac, Tic-Tac … .

Sursa: 9 to 5 Mac

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.