Foto si Video

Aseară la The Institute Cafe am jucat Angry Birds pe smart TV-urile Samsung. Controlul jocului s-a făcut cu mâna. Am înțeles că Angry Birds pentru smart  TV a fost adus în urmă cu două săptămâni.

Rovio este compania din spatele celui mai popular joc pe smartphone – Angry Birds. Poate fi jucat pe telefoane sau tablete cu iOS, Android, Symbian, Maemo, MeeGo,  Windows Phone, pe PC, din browser, pe Facebook și acum pe televizoarele de tip smart TV.

Interesant ar fi că poate fi jucat cu mâna, îți găsești o poziție confortabilă și pornești campionate ad-hoc de Angry Birds cu cei care trec pe la tine, o nouă metodă de socializare. Distanța optimă este de 4 metri și ar trebui ca spațiul în care stai să fie luminat cât de cât, lumina să cadă pe palmă și să nu vină din spate. Strângi mâna și praștia se activează, deschizi palma și pasărea pleacă din praștie. Necesită un timp de acomodare, să te obișnuiești și mâna trebuie mișcată într-un singur plan, nu mișcări bruște pe mai multe planuri.

S-a spus că urmează cel mai mare concurs de Angry Birds din România în lunile octombrie – decembrie în Băneasa Shopping City, se vor da premii zilnice și la final un premiu consistent pentru marele câștigător. Nu au oferit mai multe detalii.

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook.

 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.