Accesorii inteligente

Anker este cunoscut în țara noastră pentru bateriile sale externe, iar compania a anunțat în cadrul CES 2018 și un accesoriu inedit ca design – Anker Zolo Model Zero (denumire destul de complexă, inițial mă gândeam să-l botez Anker Zolo, dar înțeleg că deja au o boxă numită astfel cu design cilindric). 

Consider că designul este inedit pentru că seamănă destul de mult cu o…, poșetă sau geantă. Structura dispozitivului este realizată din aluminiu, iar designul atipic în opinia Anker ar aduce la o audiție de top.

Nu au oferit prea multe detalii tehnice, doar că funcționează împreună cu asistentul Google. Debutul urmează a fi efectuat în toamna lui 2018, mai avem de așteptat până Anker lansează acest speaker smart.

Aveți o boxă cu asistent integrat? Am pe aici un speaker Allview cu Alexa, dar nu am fost prea curios să-l setez și să-l folosesc în mod extensiv, mă refer în special în ce privește comenzile vocale.

Sursa: Gizmochina.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.