Software

Platforma AntenaPLAY împlineşte 10 ani de la înfiinţare, iar cu această ocazie oferă acces gratuit la întreg conţinutul existent tuturor celor care nu au avut niciodată cont.

Campania numită „Zilele Ecranelor Deschise” va avea loc în perioada 15 – 25 octombrie, iar pentru a putea viziona filmele, serialale, emisiunile existente, este necesară crearea unui cont nou, unul ce necesită o adresă de mail şi o parolă. După ce contul este creat, utilizatorul respectiv va avea acces gratuit la conţinut în perioada menţionată mai sus, atât pe site-ul web, cât şi pe aplicaţiile mobile şi cele pentru smart TV-uri.

În cei 10 ani AntenaPLAY a devenit cea mai mare platformă de divertisment din România, cu milioane de ore de conținut local original. Peste 16 canale live: canalele TV Antena, canale live tematice exclusive (Mireasa, Mireasa Plus, Mireasa Extra, CaTine.ro, Hello Taste, Monden, Comedy Play, Medicool TV) și canalele care transmit Live exclusiv competiții sportive importante, de la campionate de fotbal la gale MMA sau curse de mașini.

AntenaPLAY este singurul loc unde utilizatorii pot urmări toate emisiunile trustului Antena Group în episoade integrale, dar și conținut exclusiv original, creat special pentru abonați: Podcastito Express, Jurnal de călătorie America Express, Lia – Tot ce nu se vede, În spatele Camerei 609, Interviurile Insula Iubirii dar și formate originale: DePărinti.ro Parenting 2.0, Roata Vedetelor, Întrebări de nerăspuns, Interviurile CaTine.

Via: a1.ro