Articolul se adreseaza in primul rand celor care nu au tinut cont de avertizarile mele si au facut update prin iTunes la versiunea de firmware 2.2 in ciuda faptului ca foloseau adaptoare sim (sim proxies) si telefoane codate in retea. V-ati ales cu un iPhone 3G inutilizabil (NO SERVICE) in acest moment in alte retele decat cele in care a fost comercializat (pentru multi Spania, Italia si alte tari exotice) + ca ati eliminat posibilitatea ca acel telefon sa mai poata fi decodat vreodata prin metode software. Morala? Va las pe voi sa o descoperiti!

NU Exista inca modalitate de a downgrada baseband-ul (firmware-ul poate fi downgradat), evitati intrebarile de acest gen.

M-am descarcat, m-am simtit bine, acum sa va dau si o speranta inainte sa afle parintii ca v-ati stricat telefoanele :)

Any-Network au scos la vanzare incepand cu astazi primele adaptoare sim (sim proxies) care permit utilizarea iPhone-ului 3G in alte retele chiar daca este codat si chiar daca ai neglijat sfaturile si ai facut update la firmware si la baseband. Ca sa fiu mai exact -> Any-Sim-urile pot decoda firmware-ul 2.2 si baseband-ul 02.28.00 iar mai jos aveti si dovada. Nu cunosc pretul de comercializare (presimt ca nu va fi prea mic) si nici data cand porcarioarele vor ajunge si la noi…ramane la decizia bisnitarilor de pe okazii.

Temporar ramane singura solutie de a utiliza 3G-ul codat cu firmware 2.2 si baseband 02.28.00 in alte retele decat cele in care a fost comercializat.

In prezent nici un alt sim proxy nu functioneaza cu noul baseband

Cei care nu au inteles prea bine mesajul -> read this <-

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Razvan Rosca

Fondator Gadget.ro. Scrie atunci când timpul îi permite. Axat pe partea de productivitate.