Tablete

AOC este o companie cunoscută pentru monitoarele sale, dar s-au gândit să intre și pe piața tabletelor. Primele trei tablete au fost anunțate și avem câteva detalii. Cele trei tablete sunt pe diagonale de 7, 8 și 10 inch.

Tableta AOC de 8 inch integrează un display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli, procesor Rockchip RK3188 quad-core pe ARM Cortex-A9, camere de 5 Megapixeli și 2 Megapixeli în partea frontală. Modelele de 7 și 10 9inch mizează pe display-uri IPS, procesor RK3188, camere de 5 Megapixeli și 3 Megapixeli în partea frontală.

Nu s-a specificat clar în ce zone vor debuta cu aceste tablete, nu am găsit detalii legate de prețurile de comercializare.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.