Android

Android 4.1 Jelly Bean va sosi de la mijlocul lui iulie 2012 pe Motorola Xoom, Samsung Nexus S și Samsung Galaxy Nexus. Un utilizator de pe forumul XDA a reușit să extragă .apk-ul pentru Google Play Store și să-l facă cu putință a fi instalat pe majoritate telefoanelor Android. 

Google Play oferă o experiență trunchiată în țara noastră față de SUA. La noi nu se pot achiziționa filme, muzică, cărți și nici emisiuni televizate. Ne mulțumim cu download-ul de aplicații. Am descărcat apk-ul și l-am pus pe un Galaxy Nexus, schimbările nu sunt majore, dar se remarcă o simplitate mai mare și un spor de viteză care-i aproape insesizabil.

Download Google Play pentru Android 4.1 Jelly Bean.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.