Software

Veste bună pentru cei care vor să-și plătească rovinieta printr-o metodă cât mai simplă. Auto.ro permite plata printr-un transfer bancar și de acum poți avea rovinieta printr-un simplu SMS.

Aplicația Auto.ro are peste 170.000 de descărcări (105.000 în Google Play și 65.000 în App Store). Dintre facilitățile integrate de aplicație:

– Localizare servicii auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, stații ITP, asistență rutieră și tractări, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto;

– Mașina mea: se primesc notificări atunci cand expiră RCA, ITP, rata lunară sau altă alertă dorită;

– Plăți: plata rovinietei direct din aplicație atât prin card bancar, cât și prin SMS;

– Anunțuri vânzare-cumpărare mașini noi și second hand: utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge anunțuri auto direct de pe telefonul mobil, să salveze anunțurile favorite și să creeze alerte; calculatorul timbrului de mediu.

Declarație oficială:

Am dezvoltat facilitatea de plată a rovinietei prin SMS, astfel încât utilizatorii să poată opta pentru modalitatea de plată preferată: prin SMS sau prin card bancar, acestă modalitate bucurându-se deja de un real succes în rândul șoferilor. Serviciul de plată a rovinietei vine în completarea serviciului automat de notificare “Mașina mea” privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata mașinii și a serviciilor conexe”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Locurile de unde puteți descărca Auto.ro:

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8

Categorii: androidios
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.