Software

Telekom a dezvoltat aplicația mobilă Dolce Sport, pentru iOS, Android și Windows Mobile. Prin intermediul său puteți urmări multe competiții cu priză la public: EURO 2016, Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, La Liga, Bundesliga, FA Cup, meciuri de tenis precum cele desfășurate în circuitele ATP 500, Cupa Davis și Fed Cup, cele mai importante meciuri de handbal pe plan internațional, Formula 1, NBA etc. 

Aplicația Dolce Sport a sosit și pe smart TV-urile Samsung, dar și pe desktop sau laptop în varianta web – live.dolce-sport.ro. Telekom a adus o adevărată arhitectură hardware în spate și noua aplicație suportă până la 80.000 de utilizatori, știe să se adapteze în funcție de conexiunea de internet. Internet cu viteză mai mică – streaming de mai slabă calitate, internet de mare viteză = calitate mai ridicată a fluxului video.

Preț – abonament de 6 euro pe lună + TVA, iar în primele luni se oferă un cost de 5 euro pe lună + TVA. Plata se face direct în aplicație, prin SMS sau voucher.

Declarație oficială:

După cum știți, Dolce Sport este singura televiziune care transmite toate cele 51 de meciuri de la Campionatul European din Franța. Aplicația Dolce Sport aduce sportul în buzunar, în rucsac sau în mașină, pe dispozitive mobile indiferent de sistemul de operare. Fotbalul, însă, se trăiește la intensitate maximă în special pe ecrane mari, iar Smart TV-urile câștigă din ce în ce mai mult teren. De aceea, am considerat important să construim o aplicație care să aducă Dolce Sport și pe ecranele ale smart TV-urilor Samsung inteligente, dar și la purtător, pentru cei aflați în mișcare. Asigurăm astfel acces tuturor suporterilor la cele mai titrate competiții ale momentului”, spune Alina Cazacu, Manager E-Activities Non-Core Business Telekom Romania.

Categorii: software

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.