Tablete

Tabletele ce rulează Honeycomb devin din ce în ce mai populare iar asta se întâmplă datorită optimizării ultimei versiuni Android pentru aceste device-uri. Chestia foarte deranjantă la ele este că nu au o opţiune fullscreen veritabilă iar bara de navigare este întotdeauna prezentă orice ai face, fie că te joci, vizionezi video-uri sau te uiţi la imaginile din galerie. Din acest motiv a fost lansată aplicaţi HoneyBar, care ascunde temporar navbar-ul pe Honeycomb Rooted* Tablet.
După instalare, aplicaţia se va lansa şi executa în primă fază din mijlocul navbar-ului, spaţiu care va fi un pătrat gol. Mai puţin la Samsung Galaxy Tab 10.1 unde exact acolo se află mini-aplicaţia TouchWiz şi pentru care dezvoltatorul experimentează un mod de reparare a problemei, resetând locul de amplasare al HoneyBar. Dacă nu aveţi TouchWiz, veţi putea folosi caseta albă pentru a ascunde bara.
După zece utilizări, căsuţa goală va dispărea de tot presupunând că utilizatorul ştie cum funcţionează aplicaţia. Pentru a revedea navbar-ul trebuie doar să atingeţi centrul barei de navigare. Aplicaţia o puteţi găsi pe Android Market şi costă 0,99 USD.

(*-obligatoriu)

Sursa: Android Police

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.