Software

Aplicația oficială pentru Muzică a fost scoasă din Android Ice Cream iar APK-ul este disponibil!

Samsung și Google au anunțat într-un comunicat faptul că lansarea lui Ice Cream Sandwich și a lui Galaxy Nexus (Nexus Prime) a fost anulată din cauza neașteptatei pierderi a lui Steve Jobs.

Dacă tot va trebui să mai așteptăm ceva vreme până la lansare, vă putem oferi un strop din ceea ce va urma. Ultima versiune a player-ului de muzica (oficial este doar la versiunea 3.0.1) a fost extras din viitorul telefon și a fost pus pe internet la puțin timp după. Am testat aplicația și am facut câteva screenshot-uri ca să vă puteți face o idee cam cum arată dacă nu vreți să o descărcați.

Modificări majore sunt la partea de design, unde vedem că s-a mers pe aceeasi temă ca și Honeycomb si chiar ca și a viitorului ICS. Adăugări notabile sunt meniurile contextuale și butonul de căutare.

Apk-ul este disponibil aici, dar aveți grijă: trebuie să dezinstalați versiunea veche (folosind Titanium Backup – trebuie să aveți root), instalați noua versiune, apoi reporniți telefonul. Teoretic ar trebui să meargă pe toate telefoanele cu Android; eu l-am testat doar pe Galaxy S cu 2.3.5.

[nggallery id=177]

Sursa: androidpolice