Google Phone este o aplicație la care compania americană se pregătește să aducă un feature interesant. Presupun că au fost situații când ați fost sunați de un număr al unei companii fără a cunoaște motivul din spatele apelului, acum este testată o soluție în Brazilia.

Prin Google Phone se oferă posibilitatea ca o companie să-și înregistreze numărul de telefon, numărul tău de telefon și motivul pentru care face apelul. Astfel încât atunci când apelul este efectuat să nu ai doar un număr pe ecran, ci numele companiei și motivul.

Poate fi util în diferite situații, de la momentele în care ești apelat de bancă din varii motive și până la scenariile în care nu vrei să fii deranjant pentru un sondaj de opinie etc.

Doar că noua funcție devine utilă dacă companiile interesate sunt proactive și consumă timp cu înregistrarea în Google Phone, inserarea motivului, a numărului de telefon pentru client etc. Serviciul va fi activ doar în Google Phone, nu pe orice smartphone Android. Compania americană a declarat că șterge numărul de telefon al clientului și motivul la câteva minute de la efectuarea apelului.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: google
Tag-uri: androidGoogle

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.