Hyundai Virtual Guide gAuto

Sunt sigur că mulți dintre voi nu v-ați aruncat vreodată privirea prin manualul mașinii pe care o conduceți. Sau ați făcut-o doar la nevoie, atunci când nu știați exact ce semnifică un anumit martor luminos din bord. Oricare ar fi motivele, cert este că manualele automobilelor sunt stufoase, ajungând la sute de pagini, greu de urmărit și uneori de-a dreptul plictisitoare.

Hyundai se pare că a înțeles aceste aspecte și a decis că noul Sonata va beneficia de un manual al utilizatorului adaptat zilelor noastre. Aplicația Virtual Guide poate fi descărcată gratuit din App Store pentru iOS sau din Google Play pentru Android.

Software-ul funcționează intuitiv și reprezintă o modalitate foarte ingenioasă de a-ți cunoaște mai bine noul tău Hyundai Sonata. Din păcate, este disponibil deocamdată doar pentru cei din Statele Unite ale Americii, dar reprezentanții Hyundai ne asigură că și alte modele de mașini vor avea parte de câte un manual digital de forma Virtual Guide.

Aplicația include 82 de clipuri video ce explică diferite funcții ale mașinii și chiar cum să efectuezi anumite operațiuni – adăugare lichid de parbriz, schimb filtru de aer, verificare ulei de motor și lichid de frână, reglarea ceasului, folosirea tempomatului inteligent, împerecherea prin bluetooth a telefonului etc. Fiecare martor luminos din bord este și el explicat.

Aplicația Virtual Guide folosește camera smartphone-ului sau a tabletei pentru a identifica anumite părți ale mașinii (motor, tablou de bord, consolă centrală, portbagaj, caroserie ș.a.) și a explica aproape fiecare element în parte.

Iată mai exact cum funcționează Virtual Guide pentru Hyundai Sonata:

Sursa: Autoblog.com

Categorii: gautosoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.