Software

Google a lansat o aplicație pentru cei interesați să scrie un text de mână pe device-ul propriu cu Android. Se numește Google Handwriting Input. 

Link spre Google Play;

Are 11.83 MB și două cerințe: de a avea acces la fișiere, fotografii, media + telefonul sau tableta să ruleze de la Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich spre versiunile de software superioare. Oferă suport pentru 82 de limbi, printre acestea se află și limba română.

Funcționează precis și mi-a recunoscut scrisul de mână în timp record. M-am jucat puțin cu aplicația pe Google Nexus 5, dar mai degrabă o văd utilă pe tablete cu diagonala de la 7 inch în sus. Apreciez că nu înlocuie tastatura Android by default și faci switch rapid către scrisul de mână sau spre tastatura qwerty touch.

O astfel de aplicație nu este concepută pentru productivitate ci pentru distracție + în unele limbi străine s-ar putea să fie mai ușor de scris în acest mod, decât prin tastatura touch.

Mai multe detalii în galeria de screenshots:

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.