Notebook

Este celebră propoziția prin care Steve Jobs se apropia de punctul culimant în cadrul evenimentelor sale, iar Apple pregătește o supriză sub această egidă: One more thing.

În linii mari se cunoaște despre ce este vorba, linia de Mac-uri pe procesoare ARM se deschide cu un prim dispozitiv. Apple se pregătește să renunțe la procesoarele Intel și să customizeze linia de notebook-uri în mod similar cu cea de smartphone-uri, de la hardware și până la software. Înțeleg că Apple nu dorește să se oprească la linia de notebook-uri, noile procesoare pe ARM vor fi integrate și pe desktop PC-uri etc (în mod gradual).

Pe lângă noul dispozitiv este așteptat a fi prezentat și Mac OS 11 Big Sur (se află în beta de o bună perioadă de timp).

Apple se pregătește să închidă 2020 în forță.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.