Hardware

Alături de iPad Mini 5 şi iPad Air (2019) producătorul american a anunţat şi noua pereche de căşti Apple AirPods 2. Din informaţiile furnizate de Apple, noile căşti oferă o autonomie cu 50% mai bună decât generaţia anterioară şi vin cu suport pentru control vocal Hey Siri.

Apple AirPods 2 dispun de noul chip Apple H1 ce aduce o viteză mai mare la tranziţia între device-uri şi în preluarea apelurilor de voce, cât şi o latenţă cu 30% mai mică în gaming. Apple promite 3 ore de funcţionare după doar 15 minute de încărcare şi prezintă o cutie nouă cu încărcare wireless.

La atât de multă inovaţie şi preţurile sunt pe măsură: 179 euro în varianta standard şi 229 euro în versiunea cu cutie cu încărcare wireless. Cutia cu încărcare wireless este compatibilă şi cu generaţia anterioară de Apple AirPods şi poate fi achiziţionată separat la 89 euro.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: applehardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.