Alături de Apple Watch Series 8, Watch SE și Apple Watch Ultra au fost prezentate și căștile wireless Apple AirPods Pro 2.

Noile căști wireless de la compania americană au primit procesorul H2 ce aduce un driver ce reduce distorsiunile, iar amplificatorul acoperă un spectru de frecvență mai larg pentru sunetele reproduse. Nu sunt schimbări în ce privește designul.

Spatial Audio este o funcție ce permite realizarea unui profil personalizat de sunet pentru forma și dimensiunea urechilor utilizatorului (folosește camera de pe iPhone).

ANC-ul a fost îmbunătățit. Au optimizat poziționarea microfonului + elemente de calcul avansat pe partea de audio. Apple nu se sfiește să afirme că ANC-ul ar fi de 2 ori mai bun față de prima generație de Apple AirPods Pro.

Volumul poate fi reglat prin gesturi tactile pe brațul căștilor. Dopurile căștilor au primit și mărimea Xs.

Autonomia bateriei este de până la 6 ore, iar cu carcasa de încărcare se poate ajunge la 30 de ore. Noua carcasa are UWB și este compatibilă cu Find My service (au integrat și un difuzor ce emite sunet spre a afla unde este poziționată). Încărcarea carcasei se poate face prin portul Lightning sau de la orice încărcător wireless Qi, MagSafe etc.

Precomenzile se deschid pentru Apple AirPods 2 Pro din 9 septembrie, iar livrările propriu-zise încep din 23 septembrie. Prețul din Europa este recomandat a fi 299 euro.

Galerie de imagini cu Apple AirPods 2 Pro

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.