Apple

Mare eveniment este programat astăzi la New York de gigantul IT: se va deschide cel mai mare centru din lume al faimosului brand Apple – Grand Central Terminal. 

Situat într-una din cele mai populate zone metropolitane, Manhattan, în noul magazin de 25 000 mp vor lucra 300 de angajaţi şi se estimează ca peste 750 000 de vizitatori să-i treacă pragul zilnic, numărul acestora crescând până la un milion pe zi în perioada sărbătorilor. Deschiderea vine doar cu câteva zile înainte de nebunia americanilor, numită Black Friday, ziua în care se deschide oficial sezonul de cumpărături de Crăciun în Statele Unite ale  Americii.

Acest magazin va fi al cincilea deţinut de Apple în Manhattan şi al 358-lea din lume. Chiar dacă spaţiul de la Grand Central este încadrat în arhitectura secolului al XIX-lea, design-ul interior va fi cel specific Apple, în care va domina albul, mesele şi scaunele vor semăna cu învelişul de sepie iar candelabrele şi plafoanele strălucitoare vor conferi un aer luxos magazinului.

Nu ştiu, zău, dacă puteau găsi o zonă mai bună, mai intens populată sau mai populară. Cred că şi suma de bani pe care o vor scoate lunar din buzunare esste pe măsură. Totuşi, ţinând cont de faptul că marea majoritate a trecătorilor din Grand Central Station au cel putin 100 000 de dolari venit anual, Apple’s got the big pot.

Deci, se pare că 22 noiembrie 2011 va fi o zi mare pentru comunitatea Mac şi pentru toţi fanii şi “dujmanii” Apple.

Mai jos puteţi vedea un filmuleţ de pe youtube despre cum arăta Grand Central Terminal în august, înainte ca Apple să înceapă lucrările de amenajare al celui mai mare magazin al său.

Sursa: International Business Times