Apple a lansat până la urmă un nou produs denumit iPad. Presa de specialitate de afară întoarce dispozitivul pe toate feţele şi încearcă să îi găsească un rost, analizează dacă va avea parte de megasuccesul – iPod-ului sau iPhone-ului (dispozitive care nu erau noi pe acea zonă de piaţă dar au reuşit într-un mod inedit şi neaşteptat să fie vândute în milioane de exemplare).
        Caracteristici Apple iPad:
– ecran de 9,7 inch cu touchscreen senzitiv;
– procesor de 1 Ghz;
– memorie de 16, 32 sau 64 Gb;
– bluetooth, Wi-Fi şi opţional conectare 3G;
– accelerometru, compass;
– accesoriu pentru conectarea la sd-reader şi usb sau cameră foto;
        Se poate achiziţiona pentru cei ce scriu intensiv un keyboard cu dock pentru iPad. Rulează iTunesc şi iPhone apps. Până la urmă nu aduce nimic nou ci doar ofertă o experienţă multimedia la un alt nivel. Este un fel de “compilaţie” între ce oferă iPhone-ul şi iPod-ul dar într-un pachet mai mare. Mai jos o galerie cu noul gadget oferit de Apple:

Categorii: arhiva-ipad

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.