Smartphone

Dacă folosești iPhone 12 sau iPhone 12 Pro și ai probleme cu difuzorul, Apple a deschis un program de reparații gratuite la nivel global. Este valabil pentru unitățile produse între octombrie 2020 și aprilie 2021.

iPhone 12 Pro Max și iPhone 12 Mini nu sunt prinse în acest program. 

S-ar putea ca reparația să fie limitată la țara din care telefonul a fost achiziționat. Dacă îl ai cumpărat din Franța și îl folosești în România, s-ar putea ca Apple să-ți spună că reparația gratuită se face doar în Franța.

Toate unitățile ce au probleme cu difuzorul sunt reparate în mod gratuit de către un service autorizat de către Apple.

Probabil au descoperit că este o problemă pe anumite loturi și au decis că ar fi cazul să deschidă un program dedicat. În sensul în care s-ar umple forumurile cu cei ce trag printr-o situație de genul.

Sursa: GSMarena.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.