Diverse

Într-un articol de acum câteva zile îmi făceam “griji” că Apple va trebui să găsească alte modalităţi de remunerare după ce în Uniunea Europeană formatul USB-C va deveni standard.

“Grijile” mele au dispărut complet după ce am văzut acest accesoriu Apple. Compania americană a lansat comercial Apple Polishing Cloth, o lavetă din microfibre neabrazive pentru şters ecranul unui dispozitiv. Ironic este că Apple a publicat şi o listă de device-uri compatibile cu această lavetă, în general orice are display.

Această cârpă de şters nu este nouă, până în prezent ea fiind livrată gratuit cu un monitor ce costă 6000 de dolari (Apple Pro Display XDR). Mărul muşcat a considerat că se poate scoate bani şi din acest accesoriu, astfel că laveta a debutat comercial la un preţ de 19 dolari 🤯  🤯  🤯 . Da, 19 dolari pe un produs ce nu costă mai mult de câţiva cenţi.

Acum ştiţi cum este vorba aia, “nu-i prost cine cere, e prost cel care dă”.  

Categorii: apple
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.