Telefoane Mobile

Anul trecut iPhone a lansat două noi device-uri care au avut un succes uriaş la public: iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Cu toate acestea, se pare că Apple a primit foarte multe mesaje de nemulţumire din partea fanilor iPhone cu ecrane mai mici şi Apple a ţinut cont de acestea.

Conform Digitimes.com, compania cu sediul în Cupertino lucrează intens pentru a lansa anul acesta 3 noi device-uri: iPhone 6S şi iPhone 6S Plus (după cum era de aşteptat), dar şi iPhone 6C (o variantă mai mică cu un display de doar 4 inci). Pentru americani nu ar fi o noutate această variantă „C”, după ce în 2013 au lansat modelul mai ieftin iPhone 5C.

Conform aceloraşi surse, toate cele 3 noi terminale vor dispune de senzor de amprentă, conectivitate NFC şi vor fi protejate prin intermediul Corning Gorilla Glass. În plus, iPhone 6C va utiliza actualul procesor Apple A8, în timp ce iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor funcţiona prin intermediul noului Apple A9.

Momentan toate aceste informaţii se află la stadiul de zvon, însă se pot înfăptui mai ales dacă ţinem cont că Steve Jobs îşi dorea un smartphone care să poată fi ţinut lejer cu o singură mână.

iPhone-6-Plus-7-630x420