Software

Piaţa serviciilor de streaming video se va aglomera începând cu luna noiembrie a acestui an, lună în care atât Disney prin Disney Plus, cât şi Apple prin Apple TV Plus vor intra pe o nişă unde Netflix şi Amazon fac (pentru moment) legea.

Momentan nu avem informaţii oficiale legate de conţinut sau preţuri pentru Apple TV Plus, însă sursele de peste ocean susţin că pentru început va exista un conţinut limitat (doar vreo 5 show-uri proprii), urmând ca în primele luni de la lansarea oficială acesta să fie diversificat în mod accelerat. Se pare că strategia Apple pentru seriale va fi una diferită, astfel că în cadrul unui sezon vor fi lansate simultan primele 3 episoade, urmând ca restul să fie anunţate sub forma unui episod / săptămână.

Serviciul Apple TV Plus va fi lansat la nivel global în peste 150 de ţări, iar preţul de plecare ar urma să fie de 9.99 dolari / lună (Disney ar urma să anunţe abonamente cu preţ de plecare de 6.99 dolari / lună).

Prin Apple TV Plus compania americană vrea să ajungă la peste 100 de milioane de abonaţi până în 2024, iar pentru a face acest lucru va investi în primă fază peste 6 miliarde de dolari (în special pentru conţinut).

Sursa: theverge.com

Categorii: applesoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.