Diverse

Producătorul francez Archos doreşte să ne schimbe percepţia despre banala trotinetă prin intermediul Archos Citee Connect, trotinetă electrică cu sistem de operare Android şi conectivitate 3G.

Pe ghidonul trotinetei există un suport sub forma unui smartphone ce integrează un display capacitiv de 5 inci cu protecţie la şocuri şi la diverse intemperii. Acest suport afişează mai multe tipuri de informaţii, inclusiv date legate de distanţa parcursă, autonomie sau chiar navigare GPS, iar prin intermediului slotului SIM, trotineta se poate conecta 3G la internet pentru a accesa diverse aplicaţii sau alte servicii pe parcursul călătoriei.

Pentru a funcţiona inteligent, Archos Citee Connect dispune de un procesor quad-core, 1 GB RAM, 8 GB spaţiu de stocare şi utilizează cea mai nouă iteraţie a sistemului de operare Google: Android 8.0 Oreo.

Archos Citee Connect este construită din aluminiu, are un motor de 250W capabil să propulseze trotineta cu o viteză maximă de 25 km/h, o baterie de 36W ce promite o autonomie de 25 de kilometri, roţi de 8.5 inci şi o greutate de 12 kg.

Trotineta suportă o greutate maximă de 100 kg şi va avea un preţ de comercializare de 500 euro.

Sursa: gadgetzone.ro