Software

AVI este asistentul vocal dezvoltat de către compania brașoveană și încorporat pe Allview X4 Soul Infinity. A primit o versiune îmbunătățită. 

Care sunt funcțiile noi?

  • deschide orice aplicație din telefon printr-o comandă simplă (Ex: Deschide Facebook);
  • pornește sau oprește lanterna telefonului;
  • trimite mesaje și prin aplicația Watsapp sau ajută în publicarea postărilor pe Facebook;
  • apleurile și mesajele pot fi inițiate de pe oricare dintre cele două SIM-uri inserate în smartphone.

Mai multe detalii în materialul video:

Declarație oficială:

Dezvoltarea tehnologiilor cu inteligență artificială este încă la început, dar considerăm că acestea reprezintă viitorul și că vor intra rapid în cotidian. Asistentul vocal AVI în limba română este un ajutor real, care va schimba cu siguranță modul în care folosim telefonul. Noua versiune este rezultatul feedback-ului primit de la primii utilizatori după ce am lansat versiunea beta. AVI poate fi testat acum pe telefoanele X4 Soul Infinity în magazinele partenerilor”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Categorii: android

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.