Showroom Aston Martin Bucuresti gAuto

Data de 27 martie 2019 va rămâne în istoria auto din țara noastră drept ziua în care Aston Martin a inaugurat reprezentanța sa oficială în România. Centrul Aston Martin este localizat în nordul Bucureștiului, în Otopeni, pe Calea Bucureștilor nr. 91 A. Aston Martin Bucharest va oferi servicii de vânzare și post-vânzare atât pentru piața românească, cât și pentru zonele învecinate.

Inaugurarea a avut loc în prezența domnului Dr. Andy Palmer, CEO și Președinte al grupului Aston Martin Lagonda precum și a Excelenței Sale Andrew Noble, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București. În cadrul evenimentului a fost prezentat în premieră noul model lansat de Aston Martin – AM-RB 003.

Modelul AM-RB 003 vine să continue linia începută cu Aston Martin Valkyrie și Valkyrie AMR Pro, fiind a treia supermașină din povestea motoarelor Aston Martin poziționate central.

Reprezentanța funcționează într-o locație nouă, construită special și dedicată exclusiv acestui brand britanic iconic. Suprafața de 1.500 mp a reprezentanței include o zonă de showroom, una de lucrări post-vânzare și o parcare subterană.

Aston Martin România va funcționa în cadrul companiei British Motors EEC, parte a Forza Rossa Holding, grup cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto.

Categorii: arhivagauto

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.