Asus

Taiwanezii de la Asus au anunțat prima livrare a tabletei Eee Pad Transformer, un tablet PC cu tastatură detașabilă și cu o baterie care oferă o autonomie de până la 16 ore.

Transformer se deosebește de celelalte tablete de pe piață prin tastatura detașabilă, disponibilă opțional. Aceasta oferă acces la o tastatură QWERTY completă alături de taste funcționale pentru Android, transformând tableta într-un notebook în adevăratul sens al cuvântului.

Eee Pad Transformer are un ecran de 10,1 inci, procesor Nvidia Tegra 2, memorie DDR2 1 GB, spaţiu de stocare 16/32 GB şi rulează sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb.

Tehnologia SRS Sound furnizează o experiență dinamică 3D stereo, cu răspuns maxim al basului și un sunet amplu generat de difuzoarele amplasate discret în carcasa cu o grosime de 12.98mm, ce cântărește numai 680g. O cameră de 5MP, amplasată în partea din spate și una frontală de 1.2MP, pot capta și înregistra clipuri video care pot fi redate apoi pe televizoare HD, prin intermediul portului mini HDMI, ceea ce face din Transformer un echipament recomandat divertismentului mobil.

 

Sursa: Capital