Notebook

Trebuie să punctez din start că prețul de 249 dolari pentru ASUS C200 și ASUS C300 este valabil în SUA. Interesant este că ambele Chromebook-uri pornesc în configurația de bază de la același preț, deși diagonala display-ului diferă. O să întreb la reprezentanța locală a ASUS în ce privește importul și comercializarea celor două Chromebook-uri. Fac update în articol dacă primesc vreun răspuns.

Singura diferența este după cum spuneam de dimensiunea display-ului (11.6 inch pentru ASUS C200 și 13.3 inch pentru ASUS C300). Diagonala de 13.3 inch mi se pare compromisul perfect între portabilitate și spațiu util de lucru. Ambele notebook-uri dispun în configurația de bază de un procesor Intel Celeron N2830 de tip dual-core, Wi-Fi în standardele b/g/n/ac, USB 3.0, USB 2.0, HDMI, camere web ce filmează la 720p, rezoluție de 1366×768 pixeli pentru ecranele de 11.6 inch și 13.3 inch.

Suportul software  pentru Wi-Fi ac urmează a fi livrat în viitorul apropiat.

Aștept debutul  lui ASUS C200 &  C300 pe meleagurile autohtone.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.