Smartphone

ASUS a lansat unul dintre cele mai inedite clipuri de promovare ale unui smartphone. Pentru a evidenţia caracteristicile AI prezente pe ASUS ZenFone 5, compania taiwaneză a ieşit puţin din tiparele normalului şi a înregistrat o reclamă în care dansatorul Ian Eastwood dansează într-un costum creat din 89 de telefoane ASUS ZenFone 5.

Iată varianta ASUS România a videoclipului:

Regizat de Damian Kulash, solistul grupului rock american OK Go și avându-l ca actor principal pe coregraful și dansatorul Ian Eastwood din grupul Young Lions, videoclipul reunește 1228 de telefoane ASUS ZenFone 5. În acest material, Ian Eastwood dansează într-un costum creat din 89 de telefoane ASUS ZenFone 5 (costumul a cântărit 16 kg), în fața unui ecran video format din nu mai puțin de 1139 de aparate. Nu au fost folosite crome și nici efecte grafice speciale, toate imaginile fiind programate să fie afișate live pe telefoane.

Pentru a înţelege complexitatea ideii, ASUS a publicat un clip video suplimentar în care explică întreg efortul depus. Prin intermediul acestuia puteţi afla mai multe despre secvențele de coregrafie, modul de realizare a modelului 3D, felul în care a fost creat costumul etc.

Categorii: asus

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.