Tablete

Vine Computex 2013 și ASUS dorește a-și reînnoi gama de tablete. ASUS Memo Pad nu s-a bucurat de mare priză la public. A fost prima lor tabletă low-cost, iar specificațiile tehnice cu un CPU single core de la VIA a tras device-ul în jos ca și experiență oferită.

ASUS Memo Pad HD ar integra un display de 7 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli, CPU de tip quad-core, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, Android 4.2 Jelly Bean, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, GPS. Prețul ar porni de la 169 dolari față de 149 dolari la modelul actual. În România presupun că va costa sub 800 de lei.

Vom afla mai multe detalii în viitorul apropiat.

Sursa: YugaTech.com

Categorii: asustablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.