Hardware

ASUS a lansat un ASUS Miracast Dongle. În esență este un micuț gadget ce permite streamingul de conținut dintre smartphone și tabletă spre TV sau monitor. Trebuie doar ca tehnologia Miracast să fie suportată de smartphone sau tabletă. În general, majoritatea smartphone-urilor de top integrează acest standard de conectivitate.

ASUS Miracast Dongle măsoară 111 x 32 x 11 mm și cântărește 35 gr. Are nevoie de un port HDMI și port USB pentru alimentare. Este dual-band și funcționează pe 2.4 GHz și 5 GHz, Wi-Fi a/b/g/n.

Este promis un streaming de calitate, suficient de rapid și pentru partea de gaming. ASUS Gallery permite rularea simultană a mai multe aplicații și efectuarea de sarcini diferite (acces spre rețelele sociale, efectuarea de apeluri telefonice etc).

Preț – 299 lei cu disponibilitate pe final de an. 

ASUS-Miracast-Dongle (1)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.